Header Menu
Scroll Down
GSG november 5

In gesprek met trouwe én nieuwe bezoekers op de markt

Bezoekers van de weekmarktenIn gesprek met trouwe én nieuwe bezoekers op de markt.

Wie maken de Weekmarkten Sittard-Geleen zo speciaal? Dat zijn natuurlijk de marktkopers én de bezoekers. Als we een rondje op de markt lopen en bezoekers aanspreken, dan levert dat altijd leuke anekdotes op. Ook deze keer weer! We nemen je graag mee in de gedachten van deze lokale én internationale bezoekers. En wat komen ze kopen? Van heerlijke kazen tot gezelligheid, alles vinden ze op onze markt.

  • GSG november 1
/ 1

Veronique komt langs om even bij te kletsen

Met haar oude werkgever, om precies te zijn: ,,Ik heb vroeger gewerkt bij de kraam Willems Modestoffen. Nu heb ik een eigen zaak ‘Bengels Kids Fashion’ met kinderkleding op de markt in Geleen, wat natuurlijk ook goed bevalt. Maar als ik tussen het werken door tijd heb, loop ik altijd een klein rondje over de markt om eventjes bij te kletsen met mijn oude baas!’’, vertelt Veronique ons vrolijk.

  • GSG november 3
/ 1

Anita koopt haar verse brood en vlees

Want ze heeft een dagje vrij, vertelt ze: ,,Ik werk bij slagerij Doeleman op de markt, dus ik ben hier al vaak te vinden. Vandaag kom ik langs met mijn man en kleindochter om lekker brood, vlees en kaas te kopen.’’ Wat Anita zo leuk vindt aan de markt? ,,Het is hier reuze gezellig. Het contact is veel persoonlijker en iedereen lacht hier met elkaar. Dat heb je in een winkel niet!’’, eindigt ze lachend.

  • GSG november 5
/ 1

Feline en Boaz doen samen met hun vader lekkere verjaardagsinkopen

Boaz is namelijk zeven jaar geworden en viert vanmiddag zijn verjaardag. ,,We komen daarom gezellig samen lekkere snackjes op de markt inslaan voor het bezoek dat straks komt.’’, vertelt zijn vader. En of Boaz het bevalt dat ‘ie weer een jaartje ouder is? ,,Jazeker, dat vind ik heel erg leuk!’’.