Header Menu
Scroll Down
LIWIFOTO 24

Fietsbezorgdienst 'Graag gebracht Geleen' brengt je zaterdagboodschappen!

Laat je boodschappen bezorgenFietsbezorgdienst 'Graag gebracht Geleen' komt bij je langs.

Het centrum van Geleen heeft een primeur te pakken! Vanaf zaterdag 10 juli kunnen consumenten die, op zaterdag, boodschappen doen in het Geleense centrum en op de weekmarkt hun boodschappen laten thuisbezorgen.

Centrummanagement Geleen is in maart 2020 gestart met een duurzame fietsbezorgdienst die ondernemers als extra service aan hun klanten kunnen aanbieden. Deze service wordt van maandag tot en met zaterdag aangeboden tussen 16.00 uur en 20.00 uur. Een 15-tal Geleense ondernemers maken momenteel gebruik van de dienst.

Uitbreiding

Vanaf zaterdag 10 juli wordt de dienst uitgebreid en kunnen consumenten, op zaterdagen, rechtstreeks gebruik maken van deze dienst. ‘Consumenten die interesse hebben in de dienst kunnen hun boodschappen inleveren bij de stand van ‘Graag Gebracht Geleen’ op de Geleense weekmarkt t.h.v. de Wilhelmina-fontein. Tussen 16.00 uur en 20.00 uur worden de boodschappen door onze fietskoerier op het gewenste adres afgeleverd’, aldus Davey Nieuwendijk van Centrummanagement Geleen.

Maurice Nelissen, voorzitter van de Geleense winkeliersvereniging, vult aan: ‘Door de inzet van deze dienst hoeven consumenten niet meer met hun zware zaterdagboodschappen te slepen. Hierdoor kan er een stuk relaxter worden gewinkeld. Ook het bezoeken van de horeca wordt hierdoor een stuk interessanter’.

Fietsbezorgdienst ‘Graag Gebracht Geleen’ bezorgt alleen binnen Geleen. Een standaardpakket laten thuisbezorgen kost € 2,95. In eerste instantie wordt de dienst, bij wijze van proef, voor een periode van 8 weken ingezet.

Vragen?

Marktkooplieden die vragen of interesse hebben in de dienst kunnen contact opnemen met Centrummanagement Geleen. Davey Nieuwendijk is bereikbaar via 06-52596885 of d.nieuwendijk@cmgeleen.nl

Meer weten? Kijk dan op www.graaggebrachtgeleen.nl

  • LIWIFOTO 43
  • LIWIFOTO 49
  • Persfoto GGG 007
  • LIWIFOTO 17
/ 4