Header Menu
Scroll Down
2019 10 Donderdagmarkt Geleen Klein 006

De antiek- en brocantemarkt in het centrum van Geleen.

Antiek & brocante markt GeleenIedere donderdag vindt van 10.00 tot 16.30 uur de antiek- en brocantemarkt plaats in het centrum van Geleen.

Deze markt staat opgesteld op de Nieuwe Markt (t.h.v. de HEMA/Jan Linders). Het aanbod bestaat naast curiosa en antiek ook uit een ruime en goed gesorteerde handel in boeken over Limburg en aanverwante onderwerpen. De markt loopt naar verwachting door t/m oktober.

Geef elkaar de ruimte
Op alle markten in Sittard-Geleen is momenteel een aangepaste marktopstelling van kracht om te voldoen aan de anderhalvemetersamenleving. Voor een bezoek aan de markt geldt nog altijd: blijf thuis bij klachten, houd anderhalve meter afstand van elkaar en betaal zoveel mogelijk met de pin.

Parkeren
Parkeren op straat of in de Markgarage kost €1,90 per uur. Alleen voor de parkeerterreinen aan het Koningsplein (onderste deel), de Elisabethstraat en op de Markt voor de stadswinkel in Geleen kun je van maandag t/m vrijdag de eerste twee uur gratis parkeren. Neem altijd een ticket uit de parkeerautomaat, ook als je gratis parkeert. Het maximale dagtarief in Geleen is €10,-.


Kijk voor meer informatie op: www.centrumgeleen.nl/plan-je-bezoek/