Header Menu
Scroll Down
WM high res 2

Het verhaal van Nispen en Kranen

Het verhaal van Nispen-KranenVan horloges op de braderie naar kwalitatief ondergoed op de Weekmarkt.

De weekmarkt in Geleen heeft sinds afgelopen zomer een nieuwe aanwinst op de markt: de kraam van Nispen en Kranen, gespecialiseerd in ondergoed van het vertrouwde merk Beeren. Hun reis begon met horloges op de braderie, maar al snel vonden ze hun roeping in de wereld van comfortabel en kwalitatief ondergoed.

Elf jaar geleden begonnen ze samen op de markt, eerst met horloges, maar al snel ontstond er een passie voor ondergoed. Het begon met een braderie en een onverwachte wending toen hun broer niet kwam opdagen. In plaats van bij de pakken neer te zitten, grepen ze de kans en begonnen met het verkopen van ondergoed. Het werd al snel duidelijk dat dit hun roeping was. Na een periode van experimenteren met verschillende materialen kozen ze voor kwaliteit: het bekende Beeren ondergoed.

Kwaliteit staat voorop bij Van Nispen en Kranen. Ze begrijpen dat mensen niet slechts op zoek zijn naar een hemdje of een slip, maar naar duurzaamheid en comfort. Kwaliteitsproducten zorgen ervoor dat klanten terugkomen, keer op keer. En dat merken ze goed op de markt. “Onlangs hadden wij een klant die 18 boxers kocht, zodat hij niet elke week hoefde te wassen.”

Een van de hoogtepunten van hun assortiment is het ondergoed gemaakt van polyamide. Deze lichte en ademende stof biedt het comfort waar mensen naar op zoek zijn. In tegenstelling tot katoen, dat warmte vasthoudt, laat polyamide de huid ademen waardoor het de ideale keuze is voor alle seizoenen.

Hoewel hun reis begon met horloges op de braderie, hebben Van Nispen en Kranen hun plek gevonden in de wereld van kwalitatief ondergoed op de weekmarkt. Hun droom is simpel maar krachtig: bijna elke dag op de markt staan, hun assortiment delen met nog meer mensen en hun passie voor comfortabele ondermode verspreiden.

Ben je op zoek naar niet alleen ondergoed, maar een ervaring waar kwaliteit en vriendelijkheid samenkomen? Van Nispen en Kranen staat wekelijks op de markt in Geleen.

  • WM high res 8
  • WM high res 6
  • WM high res 4
  • WM high res 3
/ 4