Header Menu
Scroll Down
WSG high res 7

Moederdag winactie

Moederdag winactieWinnaar Moederdagactie beleeft onvergetelijke kappersafspraak.

Afgelopen weekend was het Moederdag en om deze speciale dag te vieren, besloten wij als markt in samenwerking met Rijwielhandel Horsels een elektrische fiets weg te geven aan een gelukkige winnaar. Na een geslaagde winactie was het moment eindelijk daar om de winnaar bekend te maken.

Mevrouw Honings was de gelukkige winnaar van deze fantastische prijs en haar reactie was dan ook onvergetelijk. "Terwijl ik bij de kapper zat, ging mijn telefoon over. Omdat ik het nummer niet herkende, besloot ik om niet op te nemen. Toen ik weer werd gebeld zei de kapper dat ik toch maar moest opnemen, omdat het belangrijk kon zijn. Tot mijn grote verbazing kreeg ik te horen dat ik de elektrische fiets had gewonnen. Ik belde gelijk mijn man, maar zelfs hij kon het niet geloven. Ik win eigenlijk nooit iets, en nu sta ik hier met een gloednieuwe elektrische fiets.” Aldus mevrouw Honings.

Mevrouw Honings was dan ook ontzettend blij verrast toen ze de fiets in ontvangst nam. “Ik fiets ook heel veel dus ik ga er veel kilometers op maken.” Deze actie laat zien hoe belangrijk het is om iets terug te doen voor onze klanten en hen te laten zien dat we hun steun en waardering enorm waarderen.

We willen mevrouw Honings nogmaals feliciteren met haar fantastische prijs en hopen dat ze veel plezier zal beleven aan haar nieuwe elektrische fiets. Ook willen we Rijwielhandel Horsels bedanken voor hun steun bij het organiseren van deze succesvolle actie.

Heb jij deze winactie niet gewonnen? Wees gerust, met Vaderdag geven we weer een elektrische fiets weg. Houd onze social media dus in de gaten!

  • WSG high res 3
  • WSG high res 5
  • WSG high res 6
/ 3