Header Menu
Scroll Down
WSG high res 4webb

Vaderdag winactie

Vaderdag winactieWinnaar Vaderdagactie krijgt de kans om zijn fietsdroom waar te maken.

Het afgelopen weekend was het weer tijd om de vaders in het zonnetje te zetten. Om deze speciale gelegenheid te vieren, besloten wij als markt in samenwerking met Rijwielhandel Horsels een elektrische fiets weg te geven. Het was een geslaagde winactie, met als resultaat een gelukkige winnaar: Meneer Cremers.

Meneer Cremers had onlangs een fietsplan aangevraagd op zijn werk, in de hoop een elektrische fiets te kunnen aanschaffen. Helaas werd zijn aanvraag afgewezen, waardoor hij al een tijdje aan het sparen was om zijn gewenste fiets te kunnen kopen. Het winnen van de elektrische fiets kwam dan ook als een complete verrassing voor hem.

Voor meneer Cremers is de elektrische fiets meer dan alleen een vervoersmiddel. Hij fietst regelmatig naar zijn werk en brengt zijn kinderen graag met de fiets weg. Met de gewonnen fiets wordt het niet alleen een comfortabele manier van vervoer, maar ook een nieuwe manier om quality time door te brengen met zijn gezin. "Ik wilde al een nieuwe elektrische fiets kopen, en nu win ik er ineens een. Het wordt echt een familiefiets", aldus een enthousiaste meneer Cremers.

Wij willen meneer Cremers nogmaals feliciteren met zijn fantastische prijs en hopen dat zijn hele gezin veel plezier zal beleven aan de nieuwe elektrische fiets.

  • Wsg high res 3
/ 1