Header Menu
Scroll Down
Paasmarkt high res 94

Terugblik op de Paasmarkt in Born

Paasmarkt 2024Terugblik op de Paasmarkt in Born.

Afgelopen maandag, tweede paasdag, kwam de gezelligste jaarmarkt van Nederland weer tot leven: de Paasmarkt in Born. Ondanks een regenachtige start, klaarde de lucht al snel op en maakten de paraplu's plaats voor lachende gezichten. Het beloofde een dag te worden vol gezelligheid, koopjes en culturen.

  • Paasmarkt high res 40
/ 1

Met meer dan 200 kooplieden en ruim 300 verschillende marktkramen was er voor ieder wat wils. Van mode en kinderkleding tot unieke antieke vondsten, de Paasmarkt in Born biedt een breed scala aan producten. Maar dat was niet alles; de geur van versgebakken stroopwafels en de klanken van vrolijke muziek vulden de straten, terwijl bezoekers genoten van hapjes uit alle hoeken van de wereld.

  • Paasmarkt high res 22
/ 1

Op de markt was er plaats voor alle generaties, van jong tot oud. Kinderen stonden met hun ouders bij de kraampjes, terwijl de oudere generaties herinneringen ophaalden en genoten van het gezelschap. Zelfs de koning van de Sint Joepmarkt was weer aanwezig met zijn enorme planten kraam en zijn unieke manier van verkopen.

  • Paasmarkt high res 27
/ 1

Voor veel bezoekers is de Paasmarkt in Born een jaarlijks terugkerend uitje op tweede paasdag, een traditie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Een bezoeker vertelde: "Ik kom hier elk jaar met mijn familie. Het is leuk om samen koopjes te jagen en in de buitenlucht te zijn." De markt biedt namelijk veel meer dan alleen winkelen; het is een sociale gebeurtenis waarbij families en vrienden samen genieten van de bijzondere sfeer en gezelligheid.

  • Paasmarkt high res 31
/ 1

Al met al was de Paasmarkt in Born opnieuw een groot succes, waarbij de traditie en gezelligheid hand in hand gingen. We kijken alvast uit naar volgend jaar!